Cafe Unelma

Cafe Unelma syntyi, kun 37 vuoden aikana muodostuneesta unelmasta, omasta kahvilasta, tuli vihdoin totta syksyllä 2018. Vuosien varrella minulle on kertynyt ehdottomia suosikkireseptejä, jotka ovat maistuneet sekä itselle että vieraille. Nyt pääsen tarjoamaan tunnelmallisessa ja kotoisassa kahvilassa makuelämyksiä makeiden ja suolaisten leivonnaisten muodossa.

Cafe Unelman tarjontaan kuuluvat perinteiset suomalaiset leivonnaiset ja kalenterivuoteen kuuluvat herkut, tietenkään unohtamatta Korsolle suunnittelemaani nimikkoleivosta. Kaikki leivonnaiset ovat kotitekoisia ja aina tuoreita.

Keskellä Korsoa vanhassa puutalossa sijaitseva kahvila tarjoaa maalaisromanttisen ja idyllin tunnelman lautalattioineen, korkeine huoneineen ja kakluunien kera. Täällä voit istahtaa alas kahvikupin kanssa ja unohtaa hetkeksi arjen kiireet. Kahvittelun ja herkuttelun lisäksi kahvilaan voi jäädä viettämään aikaa vaikkapa neuletyön parissa, pelailemaan lautapelejä tai lueskelemaan lehtiä.

Kahvilaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Pienimmille asiakkaille löytyy leikkinurkkaus ja pihalta pieni leikkipaikka. Tärkeintä minulle ovat tyytyväiset asiakkaat, joten palautetta otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. Pyrin toteuttamaan toiveitanne mahdollisuuksien mukaan.

Kahvilan yhteydestä löytyy kaksi ihanaa puotia, Korson Aseman Puoti sekä ekopuoti Oranssi Orava. Yhdessä muodostamme Korson Wanhan Aseman.

Tervetuloa viihtymään!

 -Saara

Aukioloajat

Cafe Unelma sulkee ovensa Korson Wanhalla asemalla 30.11.23 ja avaa ovensa uusissa tiloissa tammikuun alkupuolella. Uudet tilat tulevat olemaan Korsossa osoitteessa Merikotkantie 4, käynti Korsonpolun puolelta.

Mukavaa joulun aikaa, nähdään ensi vuonna!

TI-TO

10-18

PE

Suljettu

La

11-15

SU & MA

Suljettu

 

Yhteystiedot

Puh.

050 305 3281

sähköposti

saara@cafeunelma.fi

Osoite

Urpiaisentie 1 B,
Vantaa